ONZE BUURTSPORTCOACHES

Graag stellen wij ons voor!

Joris Maier

Joris Maier

Functie: Coördinator buurtsportcoaches , JOGG regisseur en Coördinator Kindpakketten

Contact: info@betuweinbeweging.nl
Werkgebied: gemeente Neder-Betuwe en gemeente Buren
Specialisatie: jeugd, volwassenen en senioren

Mijn naam is Joris Maier, woonachtig in Lienden (gemeente Buren) en doe mijn werk met veel energie en plezier. Ik vind het uitdagend om zoveel mogelijk inwoners van gemeente Neder-Betuwe en Buren te helpen richting een gezondere leefstijl, waarbij het maken van eigen weloverwogen keuzes centraal staat. Ik vind het belangrijk dat een ‘gezondere keuze’ makkelijk te maken is, hier kan de hele omgeving bij helpen. Ik krijg energie van het verbinden van allerlei inwoners en organisaties, samen staan we sterk!

Kevin van Olderen

Kevin van Olderen

Functie: buurtsportcoach en verenigingsondersteuner

Contact: Kevinvanolderen@live.nl
Werkgebied: gemeente Neder-Betuwe en gemeente Buren
Specialisatie: jeugd, jongeren en verenigingen

In mijn vrije tijd ben ik vaak op het voetbalveld te vinden. Ik voetbal bijvoorbeeld zelf bij sv DFS in Opheusden, maar ben daarnaast ook voetbaltrainer bij de jeugdelftallen van sv DFS. Ook vindt ik het leuk om af en toe te gaan hardlopen. Naast sportief bezig te zijn doe ik graag leuke dingen met vrienden, kijk graag een film of serie of sta ik in de keuken. Mijn specialisatie ligt bij basisschooljeugd en bij het ondersteunen van vraagstukken bij verenigingen.

Roy van Roekel

Roy van Roekel

Functie: buurtsportcoach en verenigingsondersteuner

Contact: Verenigingsondersteuner@hotmail.com 
Werkgebied: gemeente Neder-Betuwe en gemeente Buren
Specialisatie: jeugd, volwassenen/senioren en verenigingen

Mijn naam is Roy van Roekel en ik ben werkzaam als buurtsportcoach en verenigingsondersteuner in de gemeente Buren en Neder-Betuwe. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden of ben ik aan het koken. De sporten die ik graag beoefen zijn, fitness, voetbal of lekker een stukje hardlopen.
Mijn specialisatie ligt bij basisschooljeugd en bij verenigingen. Hopelijk zie ik jullie allemaal snel terug bij een leuke activiteit!

Gerbert van Bemmel

Gerbert van Bemmel

Functie: buurtsportcoach

Contact: gerbertvanbemmel@gmail.com
Werkgebied: gemeente Neder-Betuwe en gemeente Buren
Specialisatie: jeugd, senioren en aangepast sporten/bewegen

Mijn naam is Gerbert van Bemmel en ik ben werkzaam als buurtsportcoach in de gemeente Buren en Neder-Betuwe. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden om sportieve en leuke activiteiten te gaan doen, spelletjes te spelen of gezellig samen te eten. Daarnaast judo ik vanaf mijn 5e jaar en (als het mooi weer is) ga ik regelmatig in het weekend een rondje hardlopen. Mijn specialisatie/kennis ligt vooral op basisschool kinderen en mensen met een ”beperking” en senioren. Vandaar dat ik ook het lokale aanspreekpunt ben voor Uniek Sporten in beide gemeenten.