ONZE BUURTSPORTCOACHES

Graag stellen wij ons voor!

Joris Maier

Joris Maier

Functie: Coördinator buurtsportcoaches , JOGG regisseur en Coördinator Kindpakketten

Contact: info@betuweinbeweging.nl
Werkgebied: gemeente Neder-Betuwe en gemeente Buren
Specialisatie: jeugd, volwassenen en senioren

Mijn naam is Joris Maier, woonachtig in Lienden (gemeente Buren) en doe mijn werk met veel energie en plezier. Ik vind het uitdagend om zoveel mogelijk inwoners van gemeente Neder-Betuwe en Buren te helpen richting een gezondere leefstijl, waarbij het maken van eigen weloverwogen keuzes centraal staat. Ik vind het belangrijk dat een ‘gezondere keuze’ makkelijk te maken is, hier kan de hele omgeving bij helpen. Ik krijg energie van het verbinden van allerlei inwoners en organisaties, samen staan we sterk!

Kevin van Olderen

Kevin van Olderen

Functie: buurtsportcoach

Contact: Kevinvanolderen@live.nl
Werkgebied: gemeente Neder-Betuwe en gemeente Buren
Specialisatie: jeugd

In mijn vrije tijd ben ik vaak op het voetbalveld te vinden. Ik voetbal bijvoorbeeld zelf bij sv DFS in Opheusden, maar ben daarnaast ook voetbaltrainer bij de jeugdelftallen van sv DFS. Ook vindt ik het leuk om af en toe te gaan hardlopen. (Naast sportief bezig te zijn kijk ik ook graag een film of serie).

Roy van Roekel

Roy van Roekel

Functie: buurtsportcoach en verenigingsondersteuner

Contact: Verenigingsondersteuner@hotmail.com 
Werkgebied: gemeente Neder-Betuwe en gemeente Buren
Specialisatie: jeugd, volwassenen en senioren

Mijn naam is Roy van Roekel en ik ben werkzaam als buurtsportcoach en verenigingsondersteuner in de gemeente Buren en Neder-Betuwe. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden of ben ik aan het koken. De sporten die ik graag beoefen zijn, fitness, voetbal of lekker een stukje hardlopen.
Mijn specialisatie ligt bij basisschooljeugd en bij verenigingen. Hopelijk zie ik jullie allemaal snel terug bij een leuke activiteit!

Gerbert van Bemmel

Gerbert van Bemmel

Functie: buurtsportcoach

Contact: Gerbert@healthclubjulien.nl
Werkgebied: gemeente Neder-Betuwe en gemeente Buren
Specialisatie: jeugd, senioren en aangepast sporten/bewegen

Mijn naam is Gerbert van Bemmel en ik ben werkzaam als buurtsportcoach in de gemeente Buren en Neder-Betuwe. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden om sportieve en leuke activiteiten te gaan doen, spelletjes te spelen of gezellig samen te eten. Daarnaast judo ik vanaf mijn 5e jaar en (als het mooi weer is) ga ik regelmatig in het weekend een rondje hardlopen. Mijn specialisatie/kennis ligt vooral op basisschool kinderen en mensen met een ”beperking” en senioren. Vandaar dat ik ook het lokale aanspreekpunt ben voor Uniek Sporten in beide gemeenten.

Gerjan van Stralen

Gerjan van Stralen

Functie: buurtsportcoach en sportparkbegeleider

Contact: Verenigingsondersteuner@hotmail.com l
Werkgebied: gemeente Neder-Betuwe en gemeente Buren
Specialisatie: volwassen en senioren

Mijn naam is Gerjan van Stralen, buurtsportcoach en sportparkmanager in de gemeente Neder-Betuwe. Momenteel ben ik daarnaast bezig met het afronden van mijn HBO studie Sportkunde op de HAN in Nijmegen. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf QR-FIT en ben ik werkzaam als Personal Trainer bij Healthclub Juliën. Mijn hobby’s zijn fitness, voetbal en gezellige dingen doen. Het motiveert mij om mensen samen te brengen, in beweging te brengen en zo ervoor te zorgen dat de kwaliteit van leven verbetert. Mijn specialisatie is het creatief denken en opstarten van initiatieven in samenwerking met verschillende partijen.