Lokaal Akkoord Neder-Betuwe Bloeit!

Maak kennis met: het Lokaal Akkoord Neder-Betuwe Bloeit!

‘Een gezonde leefomgeving waarin al onze inwoners plezierig kunnen bewegen en leven. Zodat zij, van jong tot oud, gezond (op)groeien, bloeien en oud worden in vitale dorpen in onze gemeente.’

Dat is waar het Lokaal Akkoord Neder-Betuwe Bloeit! voor gaat. Of je nu een inwoner, professional, sportaanbieder of andere partij bent die bezig is of wil met gezonde leefstijl in de gemeente Neder-Betuwe. Het Lokaal Akkoord helpt jou om gezonde dromen voor de gemeente te realiseren.

Het Lokaal Akkoord is omringt door lokale partners op de verschillende thema’s van een gezonde leefstijl. Naast het budget beschikt het Lokaal Akkoord ook over kennis, groot netwerk en een podium voor een gesprek of een idee aangedragen kan worden.

Budget aanvragen

Het Lokaal Akkoord Neder-Betuwe Bloeit! beschikt over (financiële) middelen om een gezonde leefstijl bij de inwoners van Neder-Betuwe te stimuleren en faciliteren! Dit budget is bedoeld om lokale partners steun te bieden voor het uitvoeren van hun initiatief, actie of goede idee. Een aanvraag hiervoor kan worden gedaan middels het invullen van een aanvraagformulier.

  • Voor een klein initiatief kunt u een bedrag van maximaal € 500,- aanvragen
  • Voor een groot initiatief kunt u een bedrag van maximaal € 2.500,- aanvragen

Wilt u meer informatie over het Lokaal Akkoord, of heeft u een goed idee voor het stimuleren van sporten of bewegen, gezond eten of een gezonde leefstijl waarvoor u uitvoeringsbudget wilt aanvragen? Dan kunt u hier een aanvraag voor indienen via onderstaand aanvraagformulier. Een mail sturen naar de stuurgroep kan ook via sportenbewegen@nederbetuwe.nl.

Ben je benieuwd hoe een aanvraag indienen werkt? Bekijk dan deze simpele route en volg de stappen! 

Download hier het pdf-bestand Lokaal Akkoord Neder-Betuwe Bloeit!