YESSS! Vrijdag 23 april 2021 is het weer tijd voor de landelijke Koningspelen. Veel basisscholen uit de gemeente Neder-Betuwe en Buren doen weer mee.

In deze uitdagende tijden is organisatie van een groot fysiek evenement helaas niet verstandig en toegestaan. Om deze reden helpen wij als buurtsportcoaches graag om als basisschool alsnog passend aandacht te hebben voor Koningsspelen 2021. Het is tenslotte te leuk om stilletjes voorbij te laten gaan! Wat bieden wij?

Koningspelendans
In samenwerking met cultuurcoach Karlijn hebben wij de Koningspelendans opgenomen als instructievideo. Deze kun je bekijken en oefenen via onderstaande link;

Spelkaarten
We hebben diverse speelkaarten gemaakt voor de onderbouw/bovenbouw waarmee leerkrachten en kinderen zelfstandig aan de slag kunnen op het schoolplein.

Bewegen in de klas in Koningspelenstijl
We hebben speciaal voor basisscholen een toffe video gemaakt. Op deze manier kunnen in het eigen klaslokaal allerlei leuke activiteiten/spellen worden uitgevoerd. Kortom, helemaal passend in huidige situatie rondom alle geldende coronamaatregelen!