Jongerenwerkers Mozaïek Welzijn

Leren organiseren

Lijkt het je leuk om zelf een sport- of beweegactiviteit te organiseren? En ben jij tussen de 12 en 23 jaar oud? Stuur dan een berichtje aan één van de jongerenwerkers van Mozaïek Welzijn. Zij kunnen je helpen met het organiseren van jouw activiteit. Zo heeft het jongerenwerk al geholpen met het organiseren van (zaal)voetbaltoernooien op verschillende plekken in Neder-Betuwe, maar ook met het opzetten van een free-run activiteit. Ook voor hulp bij het organiseren van activiteiten die niks met sport te maken hebben (zoals bijvoorbeeld een scooter meeting) kan je bij het jongerenwerk terecht.

Plek voor jongeren

De jongerenwerkers van Mozaïek Welzijn helpen ook jongeren die graag een plek voor jongeren willen. Of jongeren die ideeën hebben voor het verbeteren van een plek die er al is. Zo heeft het jongerenwerk geholpen bij het realiseren van voetbalkooien, hangplekken en het verbeteren van trapvelden in de wijken.

Heb jij een idee voor een plek of voor een activiteit? Stuur een berichtje aan één van de jongerenwerkers. Voor meer informatie kijk op: www.mozaiekwelzijn.nl/gemeente-neder-betuwe

Ralf Reinders  

tel:

insta:

06 300 329 65

@ralf_jongerenwerk

e-mail: r.reinders@mozaiekwelzijn.nl
   
Kesley Szmagalski  

tel:

insta

06 189 664 94

@kesley_mozaiekwelzijn

e-mail: k.szmagalski@mozaiekwelzijn.nl