Info Kindpakket Neder-Betuwe

Hierbij alle mogelijkheden vanuit Kindpakket Neder-Betuwe op een rij;

Zwemfonds (vanaf 5 jaar)
Maximale eenmalige vergoeding van € 650,- per kind per jaar voor behalen van zwemdiploma A

Cultuurfonds (van 0 tot 18 jaar)
Maximale vergoeding van € 425,- per kind per jaar voor bijvoorbeeld contributie lidmaatschap scouting, muziekles, theater, ballet etc.

Sportfonds (van 0 tot 18 jaar jaar)
Maximale vergoeding van € 225,- per kind per jaar voor sportlidmaatschap (sportvereniging naar voorkeur)

Kledingpakket (van 0 tot 18 jaar)
Via Stichting STOP kinderarmoede 2x per jaar een kledingpakket anoniem thuisgestuurd (herfst/winter & lente/zomer pakketten)

Verjaardagsbox (van 4 t/m 12 jaar)
Verjaardagscadeau voor de jarige en traktaties om in de klas te kunnen trakteren en materialen om een kinderfeestje te geven. Doel is dat kinderen in armoede ook een kinderfeestje kunnen geven en trakteren met als gevolg dat ze ook bij anderen worden uitgenodigd (minimaal 2 weken van tevoren aanvragen).

Stichting Leergeld (hier kan ik alleen naar doorverwijzen)
Bijvoorbeeld een 2de hands laptop of fiets of vergoeding voor een schoolreisje of een dagje uit. Ik kan doorverwijzen naar een contactpersoon bij Stichting Leergeld. U kunt zelf ook rechtstreeks contact zoeken via leergeldwestbetuwe@gmail.com of bellen op maandag tussen 9.00 en 12.30 uur via 06-83922898

Heeft u behoefte aan ondersteuning of vragen over bovenstaande regelingen? Zoek contact via kindpakketnederbetuwe@gmail.com of via 06-48072563 . Dhr. Joris Maier is coördinator en aanspreekpunt van Kindpakket Neder-Betuwe en helpt u graag verder.