Jonge mantelzorgers

1 t/m 7 juni is het de week van de jonge mantelzorg. Een goed moment om een extra aandacht te geven aan de erkenning en ondersteuning van jongeren die opgroeien met zorg. Door heel het land worden activiteiten georganiseerd voor jonge mantelzorgers, maar ook voor professionals die met deze doelgroep te maken hebben.

Zo ook in de gemeente Neder-Betuwe door het preventie team, op dinsdag 1 juni en op donderdag 3 juni.

Wethouder Herma van Dijkhuizen zal 1 juni deze week openen bij de eerste activiteit en zullen er diverse sportieve en gezellige activiteiten plaatsvinden.

De activiteiten zijn:

Dinsdag 1 juni van 15:45-17:15 uur voor kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar. Er is o.a. een stormbaan aanwezig en zal de beweegbus ook aanwezig zijn. Bij sporthal de Eng in Dodewaard

Dinsdag 1 juni van 19:00-20:30 uur voor jongeren in de leeftij van 12-18 jaar. Er is o.a een stormbaan aanwezig en zal er een bootcamp gegeven worden door de buurtsportcoaches.

Donderdag 3 juni van 19:30-20:30 uur voor jongeren in de leeftijd van 16-23 jaar buiten bij de Hoenderik in Kesteren (Bij de sporthal naast/achter het dorpshuis) met o.a. een boksles en gezelligheid!

Ben jij een jonge mantelzorger en wil je meedoen aan deze activiteiten? Geef jezelf dan op!

Dit kan via: preventie.nederbetuwe@eleos.nl of bij Kesley: 0618966494